Versie 2019

€99,00
Levertijd: 3

Blue-Bot lijkt op Bee-Bot, maar kan naast de 7 knoppen op de rug, ook via bluetooth geprogrammeerd worden door middel van de app die gratis te downloaden is.

Ook de Blue-Bot is voorzien van een nieuwe functie. Naast dat de Blue-Bot vooruit loopt, achteruit loopt, rondjes draait en hoeken van 90 graden maakt, kan hij nu ook praten!

De standaard geluiden van de Bee-Bot kunnen namelijk vervangen worden door zelf opgenomen audiofragmenten. Wanneer de Blue-Bots bij elkaar in de buurt komen wordt het opgenomen fragment afgespeeld. 

Door de transparante buitenkant kunnen kinderen goed zien uit welke onderdelen de Blue-Bot is opgebouwd en welke onderdelen in werking worden gezet wanneer zij Blue-Bot een opdracht geven. De Blue-Bot kan tot en met 200 stappen geprogrammeerd worden, waardoor een eindeloze variatie aan routes kan worden gemaakt. Een echte uitdaging voor jong en oud.

Blue-Bot is compatibel met elke Android of iOS tablet met versie 3.0/4.0+ EDR Bluetooth (bijvoorbeeld iPad3 en later).
De App kunt is gratis beschikbaar in Appstores. Zoek hiervoor op 'Blue-Bot'. Let op: De Blue-Bot App is van het Engelse bedrijf TTS en alleen in het Engels beschikbaar. 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen