Smart Numbers

€59,99
Levertijd: 3

Smart Numbers van Marbotic zijn de 10 cijfers uitgevoerd in hout die je kunt gebruiken in combinatie met een tablet en drie fantastische apps. Marbotic Smart Numbers is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 6 jaar en heeft als doel om hen spelenderwijs te laten leren rekenen. De drie bijbehorende apps zijn gratis te downloaden in de App store en op Google Play.

Hoe werkt het?
De 10 afzonderlijke houten cijfers ( 1 t/m 10 ) werken samen met je tablet en drie educatieve apps waarmee kinderen kunnen leren rekenen.

Met drie gratis bijbehorende apps ontwikkelen kinderen hun creativiteit en verbeeldingsvermogen en wordt op de reeds aanwezige kennis van rekenen voort gebouwd. Door de houten cijfers in combinatie met de verschillende apps te gebruiken leren kinderen spelenderwijs rekenen.

De apps (gratis te downloaden in de App store en op Google Play):
10 Vingers - leer om tot 10 te tellen en om aantallen te herkennen.
Tot 100 - Leer om 10-tallen en stuks te herkennen en leer met aantallen en Montessori tools.
Meer en minder - Ontdek de basis van optellen en aftrekken in combinatie met Montessori kralen voor het visualiseren van aantallen.
Smart Letters

Schermvriendelijke cijfers:
Alle meegeleverde cijfers zijn voorzien van scherm vriendelijke rubber voetjes.

Alle apps van Marbotic Numbers zijn verkrijgbaar in 8 talen waaronder: Nederlands, Amerikaans Engels, Brits Engels, Duits, Deens, Frans, Spaans, en Zweeds.
Tablet vereisten:Marbotic Letters en de apps zijn geschikt voor alle iPads, inclusief iPad Mini, behalve de iPad 1 (iOS 7 of hoger). Daarnaast is Marbotic is ook geschikt voor de meeste Samsung tablets.

In de doos:
10 houten cijfers.
Instructiekaartje voor het downloaden van de drie gratis apps.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen