Smart Letters

€59,99
Levertijd: 3

Smart Letters van Marbotic zijn de 26 letters van het alfabet uitgevoerd in hout die je kunt gebruiken in combinatie met een tablet en drie fantastische apps. Marbotic Smart Letters is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 6 jaar en heeft als doel om hen spelenderwijs te laten leren lezen en schrijven. De drie bijbehorende apps zijn gratis te downloaden in de App store en op Google Play.

Hoe werkt het?
De 26 afzonderlijke houten letters (A t/m Z) werken samen met je tablet en drie educatieve apps waarmee kinderen kunnen leren lezen en schrijven.

Met drie gratis bijbehorende apps ontwikkelen kinderen hun creativiteit en verbeeldingsvermogen en wordt op de reeds aanwezige kennis van lezen en schrijven voort gebouwd. Door de houten letters in combinatie met de verschillende apps te gebruiken leren kinderen het alfabet, komen ze meer te weten over klanken, leren ze grote en kleine letters herkennen en vergroten zij hun woordenschat.

De apps (gratis te downloaden in de App store en op Google Play):
Alfamonster - Leer het alfabet, hoor hoe een letter wordt uitgesproken en ontdek de vorm van iedere letter. Het Alfamonster eet alle letters op!
Vocabubble - Ontdek nieuwe woordjes en letters in combinatie met afbeeldingen in een grappige wereld.
Bla Bla Box - Door een combinatie van letters te maken leren kinderen lettergrepen te maken. Bla Bla Box spelt de woordjes en leest ze voor.

Schermvriendelijke cijfers:
Alle meegeleverde cijfers zijn voorzien van scherm vriendelijke rubber voetjes.

Alle apps van Marbotic Letters zijn verkrijgbaar in 8 talen waaronder: Nederlands, Amerikaans Engels, Brits Engels, Duits, Deens, Frans, Spaans, en Zweeds.
Tablet vereisten:Marbotic Letters en de apps zijn geschikt voor alle iPads, inclusief iPad Mini, behalve de iPad 1 (iOS 7 of hoger). Daarnaast is Marbotic is ook geschikt voor de meeste Samsung tablets.

In de doos:
26 houten letters van A tot en met Z.
Instructiekaartje voor het downloaden van de drie gratis apps.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen