Betaalmethoden

Bestellen vanuit Nederland:

iDEAL
iDEAL is in Nederland de snelste en makkelijkste manier om een online betaling te doen. Het grote voordeel is dat je gebruik kunt maken van de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Een iDEAL betaling werkt hetzelfde als wanneer je via internetbankieren geld overmaakt via de website of je bankieren app op je smartphone of tablet. Het voordeel is dat het geld direct op de rekening van Mediaonderdelen.nl wordt gestort en je bestelling dus snel verzonden kan worden.

Bankoverschrijving
Je kunt er ook voor kiezen om de betaling voor je bestelling zelf per bank over te maken. Als je deze optie kiest, krijg je na bevestiging van je bestelling van ons een e-mail met de gegevens voor het voldoen van het factuurbedrag. Nadat de betaling is ontvangen wordt je bestelling zo snel mogelijk verstuurd.

 

Bestellen vanuit België

Wanneer je in België woont kun je uiteraard ook gebruik maken van je creditcard. Maar je kunt ook betalen via Bancontact. Zodra je betaling is geverifieerd word je bestelling meteen verzonden. Via e-mail word je op de hoogte gehouden wanneer je jouw bestelling kunt verwachten.