Verzenden & retourneren

Verzenden

Nadat u uw bestelling bij Mediaonderdelen.nl hebt geplaatst gaan we direct aan het werk om de door uw bestelde artikelen zo snel mogelijk te leveren. Door in te loggen op uw account kunt u de status van uw bestelling bekijken. We hanteren de volgende statussen:

  • Verwerken: Uw bestelling is ontvangen en wordt in ons magazijn voor u ingepakt
  • Betaling in behandeling: Soms kan het even duren voordat uw betaling bij ons binnen is. Zodra we uw betaling hebben ontvangen wordt de status gewijzigd.
  • Afgerond: Uw bestelling is overgedragen aan PostNL en zal in de meeste gevallen de volgende werkdag worden bezorgd
  • Geannuleerd: De bestelling is door Mediaonderdelen.nl of door de klant geannuleerd. Mocht u al betaald hebben dan wordt het bedrag binnen 2 werkdagen op uw rekening terug gestort.

Mediaonderdelen.nl bezorging:
Bezorging door PostNL: Wij versturen onze producten voornamelijk met PostNL. Bij de bestelling wordt uw bestelling door ons ingepakt en aangeboden aan PostNL. Voor de verzending van normale pakketten betaal je €6,95. Voor pakketten die door de brievenbus passen, betaalt u €4,95.-  U ontvangt een track & trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. In de meeste gevallen wordt uw pakket de volgende werkdag bezorgd. Hoe laat de bezorger aan de deur staat kunt u zien door op de track & trace link te klikken.

Wat moet u doen als het pakket niet wordt bezorgd?
We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw pakket zo snel mogelijk en zonder problemen in huis hebt. Maar er kan natuurlijk altijd iets misgaan. Heel vervelend, maar we zullen er in dat geval alles aan doen om het zo snel mogelijk voor u op te lossen. Heeft u uw pakket niet ontvangen terwijl dit redelijkerwijs al bezorgd had moeten zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via telefoonnummer 06-44998692 of stuur een e-mail naar [email protected]. We laten u dan zo snel mogelijk weten hoe we ervoor gaan zorgen dat u alsnog uw bestelling ontvangt.

Uw persoonlijke gegevens wijzigen
Natuurlijk is het bij Mediaonderdelen.nl altijd mogelijk om uw gegevens aan te passen. Wilt u een bestelling op een ander adres laten bezorgen of wilt u uw gegevens permanent wijzigen dan kunt u inloggen in uw account. Hier past u ook heel eenvoudig je overige gegevens aan zoals uw e-mailadres. Lukt het niet om uw gegevens aan te passen, stuur ons dan een e-mail of bel met de klantenservice. Wij zullen de aanpassing dan voor u verzorgen.

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt uw RMA aanvraag indienen via

https://www.mediaonderdelen.nl/account/orders/

Hier kunt u de bestelling selecteren en de RMA indienen. Indien u als gast heeft afgerekend en dus geen account heeft aangemaakt dient u eerst een account aan te maken via

https://www.mediaonderdelen.nl/account/register/

Let op! U dient wel hetzelfde e-mailadres te gebruiken dat gebruikt is bij de bestelling. Op deze manier wordt de bestelling gekoppeld aan het gecreëerde account.

Daarna navigeert u naar https://www.mediaonderdelen.nl/account/orders/

Hier kunt u de bestelling selecteren en de RMA indienen. Nadat u de RMA heeft aangemaakt kunt u de bestelling retourneren.

Let op! Retouren zonder een RMA worden niet geaccepteerd!

Graag ook (wanneer mogelijk) het Track en Trace nummer bij uw RMA aanvraag vermelden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Mediaonderdelen.nl behoudt het recht voor om een restocking-fee bij de klant in rekening te brengen, afhankelijk van de toestand van de geretourneerde goederen. Deze restocking-fee wordt afgetrokken van het te crediteren bedrag.

Garantie

Bovenstaande procedure kan ook gebruikt voor (defecte) producten die u wilt retourneren i.v.m. met garantie.

Let op! Wanneer wij de RMA ontvangen en het defect blijkt niet onder garantie te vallen of het product werkt wel gewoon naar behoren zijn alle gemaakte kosten (verzendkosten en onderzoekskosten) voor eigen rekening.

Retourneren kan naar (met als referentie het ordernummer):

Mediaonderelen.nl
Oosterhamriklaan
9715 PA Groningen