STEM GREENHOUSE

€85,95
Levertijd: 3

Met de STEM Greenhouse Set kunnen kinderen wel 4 verschillende modellen maken met 292 kunststof onderdelen: kas, ossenploeg, kubus en een versnellingsbak. Het bijgevoegde boekje heeft foto's en inspirerende feiten over de levenscyclus van planten, het proces van fotosynthese en hoe een kas de ideale omgevingscondities creëert voor de groei van planten. Daarnaast zijn er quizzen en online experimenten bijgevoegd die kinderen helpen ontdekken hoe planten groeien en wat we als mensen kunnen doen om de groeiomstandigheden te optimaliseren!

De interactieve 3D bouwinstructies zijn online en via de gratis Engino KidCAD app beschikbaar voor smartphones en tablets (Android en iOS apparaten). Kinderen kunnen spelen terwijl ze ook Computer Aided Design vaardigheden (CAD) oefenen, door in en uit te zoomen op elk model em ze te draaien in de 3D-ruimte zien kinderen hoe onderdelen met elkaar verbonden zijn.

  • Gedrukte instructies voor het Greenhouse-model worden ook meegeleverd.
  • Deze set is speciaal ontworpen om zowel creatief als educatief te zijn, de fantasie van kinderen te prikkelen en het leren op een leuke manier te bevorderen.
  • Strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen op de onderdelen, zodat kinderen kunnen genieten van hun weg naar succes!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen