Verzending & Levertijd

Zodra je een bestelling hebt geplaatst via de webshop en wij bericht hebben ontvangen van betaling, ontvang je van ons een e-mail met een bevestiging. Vanaf dat moment gaan wij aan de slag met jouw bestelling!

Alle bestellingen worden met PostNL verzonden. Zodra de bestelling gereed is voor verzending, ontvang je een e-mail met een Track & Trace code.

Levertijd

Doorgaans wordt het pakket binnen 1-2 werkdagen bezorgd op het opgegeven afleveradres (tenzij een andere bezorgingsdatum op de productpagina staat aangegeven). PostNL levert van maandag tot en met zaterdag, tussen 9.00 uur en 21.30 uur. Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Mocht de bezorging ernstige vertraging opleveren of mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn, wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Nederland
Besteld Verzending
Maandag t/m vrijdag voor 17:00 uur Dezelfde dag
Zaterdag en zondag Maandag

Ben je niet thuis?

De bezorger zal proberen het pakket bij de buren af te leveren of het pakket wordt naar een PostNL-punt in de buurt gebracht. Er wordt een kaartje met een \’niet-thuiscode\’ achtergelaten in de brievenbus. Met deze code kun je op track & trace zien waar je je pakket kunt ophalen.

Breuk of ernstig beschadigd pakket bij bezorging?

Neem in dat geval direct contact met ons op en pak het product zo min mogelijk uit. Graag ontvangen wij een foto van het (on)geopende pakket, waarbij de schade duidelijk te zien is.

Verzendkosten

De verzendkosten in de Nederland zijn volledig gratis. In België is het gratis als u voor een afhaalplek kiest van DPD en bij een bedrag boven de 39,95 Euro.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *